Nieuws

Oktober 2023 - Mupla Verpakkingen en daarme Kerstdozen.nl zijn overgenomen en onderdeel van Hodi Verpakkingsmaterialen.

April 2022 - Door de nog steeds aanhoudende grondstofprijsverhogingen en brandstofprijzen zijn ook wij in tegenstelling tot de afgelopen 2 jaar dit jaar genoodzaakt onze prijzen naar boven bij te stellen. Ondanks deze lichte prijsverhoging hebben we nog zeer scherpe prijzen kunnen afspreken met onze fabrieken waarmee je bij Mupla Verpakkingen nog altijd goed zit. Ook hebben we dit jaar weer prachtige series kerstpakketdozen voor je in het assortiment.

April 2021 - Geen prijsverhogingen kerstpakketdozen!
De nieuwste kerstpakketdozenseries van 2021 staan weer online en het goede nieuws is dat wij ondanks de vele grondstofprijsverhogingen onze prijzen voor de kerstpakketdozen in bundels van 15 stuks niet hoeven te verhogen! We hebben weer een groot assortiment voor je gereed staan, met volop keuze in dessins, uitvoeringen en formaten.

April 2020- De nieuwe collectie kerstverpakkingen 2020 staat op onze website! Alleen al meer dan 30 verschillende series pakketdozen waarvan 99% is uitgevoerd in zwaar dubbelgolf, dus ook versturen is geen enkel probleem met onze dozen. Veel grotere formaten zijn bovendien voorzien van uitgestanste handgrepen waardoor handling en transport wordt vergemakkelijkt.

Juni 2018 - Pakketdozen met je eigen bedrijfsnaam of logo? Bij de series Fijne Kerstdagen, Fijne Feestdagen en Sterren (zie hieronder) is het mogelijk je eigen bedrijfsnaam en/of logo mee te printen onder de standaardprint. Kies je eigen opdrukkleur voor zowel de standaardtekst als je eigen tekst/logo en stuur ons per e-mail een voorbeeld van je opdruk. Hierna ontvang je een drukproef en na akkoord zijn binnen 5 tot 10 dagen je dozen klaar. Géén bijkomende opmaakkosten. Elke serie is verkrijgbaar in 3 afmetingen. Bij de series Bedankt/Rood, Bedankt/Zwart, Bedankt Kraft/wit en Bedankt Kraft/Zwart is er vanaf 500 stuks de mogelijkheid om een persoonlijke tekst op de binnenflap te laten drukken. Informeer naar de prijzen. Natuurlijk is het ook mogelijk een geschenkdoos of een flesverpakking met een volledig eigen opdruk te laten produceren. Vanaf 50 stuks d.m.v. digitale druk (max. 5-10 dagen levertijd) of vanaf 750 stuks d.m.v. Flexodruk (ca. 21 dagen levertijd).

Mupla Fijne Feestdagen + naam.jpg

Januari 2018 - Afgelopen jaar was weer een geweldig kerstjaar voor ons! Ruim 100.000 kerstpakketdozen, wijnkisten, houtverpakkingen en duizenden kilo's vulmateriaal gingen de afgelopen maanden naar bestaande, maar ook héél veel nieuwe relaties. Ook dit jaar ben je weer van harte welkom voor de aanschaf van je kerstpakketdoos, vulmateriaal en aanverwant.

Juni 2017 - Trots! 30 jarig bestaan en de grootste collectie kerstgeschenkdozen, vulmaterialen, manden, blik en houtverpakkingen van Nederland!

Good things rood.jpg

wijnkist deluxe 2-fles.jpg

Sizzle zuil 1.jpg

November 2016 - Volop kerst op de werkvloer

14.JPG
01.JPG
04.JPG
09.JPG
18.JPG
IMG_1874 (002).JPG
IMG_1134.JPG
IMG_1141.JPG
IMG_1137.JPG
Kerst 2015 b.JPG
Kerst 2015 e.JPG
Showroom Kerst 2016 .jpg